جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

021-86087415

ثبت نام در سامانه جامع انبار ها در 5 مرحله و دریافت کد انبار

هدف اصلی از راه‌اندازی سامانه جامع ثبت انبار، استانداردسازی و تعیین اطلاعات مربوط به کالا، محل نگهداری و نگهداری کالا، ظرفیت کالا، اطلاعات مربوط به محصولات انبار، که شامل مقدار و اطلاعات صاحبان کالا می‌باشد. نحوه ثبت انبار برای متقاضیان آسان است و افراد می‌توانند برای ثبت انبار به سامانه مربوطه مراجعه کنند. برای آشنایی کامل با نحوه ثبت انبار و نحوه استعلام در سامانه جامع انبارها با ما همراه باشید.

 

معرفی سامانه جامع انبارها

برای اطلاع از نحوه ثبت انبار ابتدا باید سامانه مربوطه را بشناسید. سامانه جامع ثبت انبار زیرساخت ثبت اطلاعات، ساماندهی و نظارت بر انبارها می‌باشد. هدف اصلی از راه اندازی سامانه جامع ثبت انبارها، پیشگیری از جرائمی مانند احتکار و قاچاق است و طبق قانون، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که از مراکز نگهداری کالا به ویژه انبارهای گمرکی استفاده می‌کنند، برای نگهداری و نگهداری کالاهای خود اقدام می‌کنند. باید در سامانه ثبت انبار ثبت شود. هویت و شرکت خود را ثبت کنید.

با توجه به تدابیر دولت برای جلوگیری از احتکار و قاچاق، این افراد باید اطلاعات هویتی خود را در سامانه جامع ثبت انبار به نشانی http://nwms.ir ثبت کنند. این سامانه می‌تواند به راحتی امکان دسترسی به اطلاعات کالاهای متعلق به فرد در انبار را فراهم کند.

 

انبار چیست و مراکز نگهداری کالا چگونه است؟

به طور کلی می‌توان گفت انبارداری دریافت کالا و اقلام از شرکت ها یا افراد و در نهایت نگهداری آن ها بر اساس قوانین و اصول انبارداری است. گاهی اوقات، یک شرکت تجاری به دلیل بزرگی بخش های داخلی خود به یک یا چند نوع انبار مانند انبار نیاز دارد.

این انبارها ممکن است برای نگهداری مواد اولیه، نیمه تمام، محصولات نهایی و … در نظر گرفته شود، بنابراین افراد باید هر یک از این انبارها را در سامانه جامع ثبت انبار ثبت کنند و نحوه ثبت انبار را یاد بگیرند تا بتوانند شرایط بهره برداری را مشخص کنند. برای آنها. جابجایی و حمل کالا در آن انبار را بر اساس نوع انبار تنظیم کنید.

 

هدف از راه اندازی سامانه جامع انبار

فلسفه ایجاد این سامانه جلوگیری از قاچاق کالا و ارز و همچنین جلوگیری از احتکار است. به همین دلیل کلیه انبارها باید در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری ثبت شوند.

ابتدا باید به سایت nwms.ir (سایت سامانه جامع انبارها) مراجعه کنید. این سایت لجستیکی دیده شده است تا انبارها در این سایت ثبت شده و شناسه خود را دریافت کنند تا در زمان ترخیص کالا در گمرک مشخص شود که قرار است محموله به کدام انبار کشور ارسال شود.

 

مهمترین نکات سامانه جامع انبارها در نحوه ثبت انبار

مهم ترین نکته در سامانه جامع ثبت انبار این است که فقط اپراتور باید واحد را در سامانه ثبت کند. و انباردار یا مالک نمی‌تواند این کار را انجام دهد. اما بر اساس اصول، ذینفع کیست؟ به عبارت ساده می‌توان گفت که اپراتورها اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که از واحد انبار استفاده و انبار را اداره می‌کنند. مفهوم اپراتور با مالک و انباردار متفاوت است.

به طور کلی صاحب کالا مالک کالا در انبار است و مسئولیتی در قبال واحد انبار ندارد، همچنین انباردار تنها وظیفه بررسی و ثبت ورود و خروج از انبار و کنترل کالا را بر عهده دارد.

 

سیستم SSO چیست و چه تاثیری بر روند ثبت انبار دارد؟

سیستم احراز هویت SSO یک سیستم یکپارچه برای احراز هویت خودکار کاربران است. به طور کلی سیستم SSO جایگزین مناسبی برای تعیین رمزهای عبور پیچیده در سیستم ها و نرم افزارهای اینترنتی می‌باشد. در این سیستم به راحتی می‌توانید فرآیندهای ورود و خروج کاربران را کنترل کنید. سیستم SSO برای احراز هویت امن سیستم ثبت انبار استفاده می‌شود و این سایت با انتخاب رمز برای تمامی سایت ها و سیستم ها مفید و متفاوت است.

به طور کلی می‌توان گفت مهم ترین تفاوت آن نسبت به سامانه جامع ثبت انبار، امنیت بسیار بالای آن است و همچنین سهولت مدیریت و عدم نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور پیچیده از دیگر نکات مثبت سامانه SSO است. این سامانه چندین روش شناسایی مانند رمز یکبار مصرف، رمز عبور و … را برای افراد در نظر می‌گیرد. سیستم SSO برای احراز هویت امن و بدون درز در هنگام ثبت انبار استفاده می‌شود.

 

شرایط ثبت نام در سامانه nwms.ir

شرایط ثبت نام در سامانه nwms.ir دارای نکات مهمی است که فعالان اقتصادی باید در نظر داشته باشند. قبل از توضیح این شرایط به چند نکته مهم توجه کنید:

  • ثبت انبار فقط شامل انبارها نمی‌شود، بلکه شامل کلیه سیلوها، سردخانه ها، معادن و مکان هایی است که کالا برای ورود و خروج بارگیری می‌شود.
  • توجه داشته باشید که شخصی که واحدی را در سامانه ثبت می‌کند، اپراتور آن واحد است نه مالک یا انباردار.
  • بهره بردار شخص حقیقی یا حقوقی است که به نحوی از انبار استفاده می‌کند یا آن را مدیریت و نگهداری می‌کند.
  • هر شخص حقیقی یا حقوقی می‌تواند متصدی انبار باشد و محدودیتی ندارد.
  • صاحبان کالا مسئولیتی در قبال انبارها ندارند.
  • در برخی از انبارهای خصوصی کوچک، مالک و انباردار یکسان هستند، بنابراین تنها یک نفر نیاز به ثبت واحد در سامانه دارد.

در کنار این نکات کلی شاید بپرسید شرایط ثبت نام در سامانه جامع انبارها چیست؟ چه کسانی باید در این سامانه ثبت نام کنند؟

 

در این قسمت شرایط ثبت نام را ذکر می‌کنیم:

  • افرادی که کالاهای خاص یا کالاهای مشمول نگهداری در واحد خود دارند باید اطلاعات آن واحد را در سامانه وارد کنند. این دسته از افراد باید تاییدیه واحد خود را از وزارت صنعت، معدن و تجارت بگیرند.
  • تایید واحد زمانی انجام می‌شود که پس از ثبت نام در سامانه با ارائه مدارک لازم به اداره صنعت، معدن و تجارت که در ادامه توضیح داده خواهد شد مراجعه نمایند. بدون تایید نهایی، این واحد غیر فعال خواهد بود.
  • اطلاعات واحد یا انبار مورد نظر باید به طور کامل و دقیق در سایت nwms.ir درج شود. کد پستی یکی از مهمترین اطلاعات مورد نیاز است.
  • صرف ثبت نام در سامانه دلیلی بر تکمیل ثبت نام واحد نگهداری نیست و باید اطلاعات به روز واحد را نیز وارد نمایید.

 

آموزش ثبت انبار و دریافت کد انبار

ابتدا با استفاده از مرورگر اینترنتی وارد سامانه جامع انبار شوید.

پس از ورود به سامانه جامع انبارها به آدرس nwms.ir سایت زیر برای شما نمایش داده می‌شود. روی گزینه ثبت واحد کلیک کنید.

مرحله یک: کد ملی، شماره موبایل و کد امنیتی را وارد کنید

توجه داشته باشید شخصی که باید واحد را در سامانه ثبت کند تنها کاربر واحد می‌باشد. سایر افرادی که فقط صاحب کالا یا انباردار هستند از ثبت نام واحد خودداری کنند.

اپراتور (صاحب انبار): اپراتور شخص حقیقی یا حقوقی است که از واحد استفاده می‌کند و مسئولیت نگهداری، ورود و خروج کالا به واحد/از واحد را بر عهده دارد. اگر اپراتور یک شرکت حقوقی باشد، مدیرعامل توسط شرکت به عنوان کاربر سیستم شناخته می‌شود.

صاحب کالا: شخص حقیقی یا حقوقی که تنها مالک کالا در انبار بوده و مسئولیتی در قبال نگهداری، ورود و خروج کالا ندارد. در انبارهای خاص صاحب کالا مالک واحد است اما در انبارهای عمومی که کالای دیگران در آن نگهداری می‌شود صاحب کالا شخص دیگری است.

انباردار: انباردار شخص حقیقی است که برای انجام تمام یا قسمتی از امور انبار (دریافت، حواله و …) توسط اپراتور به او دسترسی داده می‌شود اما مسئولیت انبار بر عهده اپراتور است.

 

مرحله دوم: پیامک تایید ارسال شده به شماره موبایل را وارد کنید

مرحله سوم: ثبت هویت و اطلاعات شرکت

اگر اپراتور یک شخص حقیقی است، گزینه “من می‌خواهم اطلاعات یک شخص واقعی (خودم) را ثبت کنم” را انتخاب کنید.

اگر اپراتور شخص حقوقی است، گزینه «می‌خواهم اطلاعات یک شخص حقوقی (شرکت خصوصی یا دولتی) را ثبت کنم» را انتخاب کنید. توجه: در انتخاب گزینه فوق دقت کنید تا در مراحل بعدی سیستم دچار مشکل نشوید

درست است: با وارد کردن شماره شناسنامه، جنسیت، تاریخ تولد، در صورت مطابقت اطلاعات با کد ملی وارد شده در مرحله اول (استعلام از سازمان ثبت احوال)، نام و نام خانوادگی به صورت خودکار نمایش داده می‌شود.

مرحله چهارم: ثبت اطلاعات واحد به عنوان مرحله اصلی

در این مرحله ابتدا کد پستی وارد شده و در صورت صحت استعلام آدرس نمایش داده می‌شود. اطلاعات دیگر را می‌توان ثبت کرد. لازم به ذکر است در این بررسی تنها وجود و صحت کد پستی بررسی شده و ارتباط آن با اپراتور بررسی نمی‌شود. اطلاعاتی که با ستاره مشخص شده اند (الزامی) هستند و باید تکمیل شوند.

 

 کد پستی

کدپستی 10 رقمی معتبر که برای واحد مورد نظر است باید وارد شود و نباید کدپستی منزل یا دفتر مرکزی وارد گردد. در صورتی که واحد شما کدپستی ندارد یا آن را نمیدانید از طریق مراجعه به اداره پست ابتدا برای واحد خود کدپستی اخذ نمائید.

 استان، شهر، آدرس

در صورت صحیح بود کدپستی ای مقادیر بطور خودکار نمایش داده میشوند و قابل تغییر نیستند.

 آدرس خوداظهاری

در صورتی که آدرس برگردانده شده دقیق نیست پس از اطمینان از اینکه کدپستی وارد شده مربوط به واحد شما است، می‌توانید آدرس دقیق را وارد نمایید. درج این فیلد اجباری نیست

 نام واحد

یکی از گزینه های موجود را انتخاب نمائید. ممکن است با انتخاب برخی گزینه ها با خطا مواجه شوید؛ در این حالت مطابق متن خطای نمایش داده شده عمل کنید

 حوزه فعالیت

بعد از کلیک روی این فیلد در قسمت جستجو، متن مورد نظر را بنویسید و از بین گزینه های موجود یک مورد را انتخاب کنید. اگر دارای چند حوزه فعالیت هستید، نزدیکترین یا اصلی تری حوزه فعالیت را انتخاب کنید.

 نوع واحد از حیث کاربری

برای انبارهای عمومی که کالاهای دیگران را نگهداری میکنند گزینه “عمومی” در غیر اینصورت گزینه “اختصاصی” را انتخاب کنید.

 مرکز دولتی

در این قسمت از بین نهادهای ناظر، یک گزینه که زیر نظر آن هستید را انتخاب کنید. در صورتی که زیر نظر چند نهاد هستید نزدیکتری یا ا صلی تری نهاد را انتخاب کنید.

 نوع ساختمان

– سرپوشیده: دارای دیوار و سقف.
– روباز: دارای دیوار و بدو سقف.
– هانگار: دارای سقف و بدو دیوار.

 سردخانه

یکی از گزینه های موجود را انتخاب کنید.

 ظرفیت

باید ظرفیت اسمی واحد را برحسب تناژ یا شمارش یا مترمکعب وارد نمائید.

 ظرفیت برحسب

یکی از گزینه های موجود را انتخاب کنید.

مرحله پنجم (آخرین): نمایش اطلاعات ثبت شده در سیستم انبار

در مرحله آخر کار می‌توانید اطلاعات ثبتی را ببیند. همچنین می‌تواند نام کاربری و رمز عبور خود را ببیند. اگر از قبلاً یک حساب کاربری ایجاد شده باشد، رمز عبور نمایش داده نمی‌شود و باید از همان رمز عبور استفاده شود. نام کاربری همان کد ملی کاربر است. این اطلاعات به شماره همراه کاربر نیز ارسال می‌شود. در این مرحله ثبت اطلاعات واحد با موفقیت برقرار شده‌است.

جهت استعلام ثبت نام صحیح در سامانه جامع انبارها از گزینه استعلام فرمایید.

پس از ثبت نام واحد کاربری حداکثر ظرف مدت یک ماه به اداره صنعت، معدن، تجارت شهرستان یا استان مراجعه نمایید.

 

ثبت کدپستی در سامانه جامع انبارها

اهمیت ثبت کد پستی به دلیل تطبیق آدرس با اطلاعات ورودی، در مراحل ثبت نام الزامی است.

در صورتی که کد پستی واحد خود را نمی‌دانید، باید برای دریافت آن به اداره پست مراجعه کنید. و سپس مراحل ثبت نام در سامانه جامع انبار را انجام دهید.

پس از تکمیل مراحل ثبت نام در سامانه باید کد پستی را ثبت کنید. حال مراحل ثبت کد پستی را توضیح می‌دهیم.

  • در قسمت ثبت اطلاعات واحد اولین اطلاعاتی که وارد می‌شود کد پستی است.
  • پس از ثبت کد پستی، روی دکمه ثبت کلیک کنید.
  • اگر کد پستی شما دقیق باشد، اطلاعات مربوط به واحد ذخیره‌سازی شما شامل آدرس، شهر، استان، پلاک و … را می‌بینید.
  • اگر متوجه شدید که با اطلاعات شما مطابقت ندارد، می‌توانید دوباره ویرایش و ثبت نام کنید.

 

نحوه ورود به سامانه انبار nwms.ir

ورود به سامانه انبار nwms.ir پس از ثبت واحد در سامانه امکان پذیر است. با وارد کردن کد ملی و رمز عبور می‌توانید پورتال شخصی خود را در سامانه وارد کنید.

در پورتال شخصی امکانات زیر در اختیار کاربر قرار می‌گیرد:

  • ثبت و تایید بارنامه
  • خودداری از تایید بارنامه ثبتی
  • ثبت دریافت کالا
  • ثبت حواله خروج کالا
  • مشاهده اطلاعات ثبتی در سامانه
  • اطلاعات واحد ثبتی را ویرایش کنید

در اینجا مراحل کامل ورود به سیستم و پورتال شخصی را توضیح داده‌ایم:

  • وارد سایت جامع انبارها www.nwms.ir شوید.
  • روی گزینه ورود کلیک کنید.
  • کد ملی و رمز عبور خود را وارد کرده و روی گزینه ورود کلیک کنید.
  • اکنون به پورتال شخصی خود و تمامی قسمت هایی که به آن اشاره کردیم دسترسی دارید

 

روش استعلام واحد در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری

افراد برای استعلام واحد می‌توانند به سامانه جامع ثبت انبار مراجعه و بر روی گزینه استعلام واحد کلیک کنند. در پنجره جدید فرد می‌تواند با وارد کردن کد پستی خود از ثبت آن در سامانه ثبت انبار اطمینان حاصل کند.

استعلام موجودی در سامانه جامع مدیریت کالا و خدمات پس از ترخیص

برای استعلام انبار در سامانه جامع مدیریت کالا، پس از استعلام سامانه، تاییدیه انبار را از وزارت صنعت و تجارت دریافت کرده و سپس به سایت https://pcm.irica.ir/ مراجعه نمایید. در این سامانه نوار استعلام انبار را انتخاب کنید. در پنجره جدید کد پستی خود را وارد و پس از انتخاب گزینه استعلام در صورت صحت اطلاعات و ثبت دقیق واحد کد رهگیری برای شما ارسال می‌شود که می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

نحوه ثبت نام در سامانه احراز هویت متمرکز تجارت فرامرزی

پس از اینکه با نحوه ثبت انبار آشنا شدید، بهتر است نحوه احراز هویت را نیز بدانید. اشخاص حقیقی یا حقوقی می‌توانند برای ثبت نام در سامانه متمرکز احراز هویت تجارت فرامرزی به سایت http://sso.irica.ir مراجعه کنند.

پس از ثبت نام مدیرعامل، رمز عبور و حساب کاربری برای آنها تعریف می‌شود. همچنین یک حساب کاربری و رمز عبور برای همه دارندگان امضا ایجاد خواهد شد. پس از اتمام این مرحله از آموزش ثبت انبار می‌توان از طریق حساب کاربری مدیر عامل و در تب اطلاعات نسبت به درخواست ثبتی اقدام کرد.
در مرحله بعد باید اطلاعات صاحبان امضا، اعضای شرکت و کلیه سهامداران طبق آخرین تغییرات ثبت شود. سپس صاحبان امضا می‌توانند بعد از ورود به حساب کاربری خود، درخواست مدیر عامل را تأیید کنند. در نهایت، درخواست ثبت نام باید توسط مدیر سیستم بررسی و در نهایت تایید شود. افراد می‌توانند وضعیت درخواست خود را از طریق پنل مشاهده درخواست پیگیری کنند.

 

سوالات متداول

1- هدف از پیاده سازی سامانه جامع انبار nwms.ir چه بود؟

هدف دولت از راه‌اندازی سامانه جامع انبارها افزایش امنیت فعالیت انبار داران و کاهش جرایم قاچاق و احتکار است که در متن مقاله آوردیم.

2- مراحل ثبت نام در سامانه انبار nwms.ir چگونه است؟

برای ثبت نام در سامانه جامع انبارها باید مراحلی را طی کنید. که می‌توانید در متن کامل مقاله در سایت nwms.ir بخوانید.

3- آیا ثبت نام در سامانه nwms.ir برای اشخاص حقوقی در سایت nwms.ir نیز موجود است؟

بله، هم اشخاص حقوقی و هم اشخاص حقیقی می‌توانند اطلاعات هویتی و واحد خود را به شرح مندرج در متن مقاله از سایت nwms.ir ثبت کنند.

 

 

دانلود فایل PDf: سامانه جامع ثبت انبارها و مراکز نگهداری کالا

در صورت هرگونه سوال و نظر با مجموعه نگار صنعت ماهان تماس حاصل فرمایید.

2 دیدگاه

  1. من مغازه کوچک لوازم گاز سوز تولید داخلی دارم وبنا به نیاز مغازه کوچک دوازده متری بعنوان انبار. گرفته ام حال برای بیمه آتش سوزی لازم به ثبت سایت جامع انبارداری می‌باشم یا خیر باتشکر

    1. سلام وقت بخیر
      ضمن تشکر از اینکه از سایت ما بازدید کردید، متاسفانه در این زمینه اطلاعی نداریم.

      موفق باشید

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است