نحوه ثبت درخواست کارت در سامانه کارت بازرگانی چگونه است؟

در سال های گذشته سامانه های متعددی مرتبط با تجارت و بازرگانی با هدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به بازرگانان و شرکت های تجاری تأسیس و راه اندازی شد. یکی از مهمترین آنها سامانه جامع تجارت و سایت گمرک است. یکی دیگر از این سامانه ها سامانه کارت بازرگانی یکپارچه است که توسط اتاق بازرگانی ایران راه اندازی شده است. و تجار حقیقی و حقوقی این امکان را دارند که با ورود به سایت از خدمات آفلاین این سامانه بهره مند شوند.

سامانه کارت بازرگانی هوشمند به آدرس cscs.chambertrust.ir به متقاضیان واجد شرایط خدمات ارائه می دهد. و تجار و بازرگانان می توانند برای ثبت کارت بازرگانی، تمدید و ثبت کارت عضویت اتاق بازرگانی وارد سامانه شوند. اقدام به

با کارت بازرگانی تجار و شرکت های تجاری می توانند صادرات و واردات داشته باشند. و از مزایای دیگری مانند ثبت سه برند انگلیسی (لاتین) بهره مند شوید. بدیهی است با توجه به اعتبار یک، سه یا پنج ساله این کارت، دارندگان کارت باید قبل از پایان این مهلت ها نسبت به تمدید کارت بازرگانی خود از طریق سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir اقدام کنند.

یکی دیگر از کارت هایی که از طریق سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند صادر می شود، کارت عضویت اتاق بازرگانی است. که کارت شناسایی است که برای بازرگانان و شرکت های تجاری که نام خود را در ثبت تجارت و پروانه عضویت ثبت کرده اند، صادر می شود. این افراد در اتاق بازرگانی حضور دارند. و از مزایای این عضویت مانند مشاوره تخصصی اتاق و حل و فصل اختلافات تجاری توسط مرکز داوری این نهاد بهره مند می شوند.

ورود به سامانه کارت بازرگانی یکپارچه cscs.chambertrust.ir

تجار حقیقی و حقوقی (شرکت های تجاری) که قصد دارند نسبت به دریافت کارت بازرگانی، تمدید آن و یا اخذ کارت عضویت اتاق بازرگانی ایران اقدام نمایند. ورود به سامانه کارت هوشمند تراکنش یکپارچه cscs.chambertrust.ir برای تکمیل مراحل دریافت هر یک از این کارت ها و یا تمدید آن ضروری است.
برای این منظور در این قسمت به همراه راهنمای تصویری نحوه ورود به سایت کارت بازرگانی یکپارچه هوشمند را بررسی می کنیم. و مراحل ثبت نام در این سامانه و دریافت و تمدید کارت از طریق آن را در قسمت های بعدی توضیح خواهیم داد.

برای ورود به سایت یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند آدرس این سامانه یعنی cscs.chambertrust.ir را در مرورگر دستگاه خود جستجو کنید. پس از ورود به صفحه اصلی سامانه، با توجه به نوع متقاضی، یکی از گزینه های کاربر واقعی یا کاربر قانونی را انتخاب کنید.

اگر گزینه کاربر واقعی را انتخاب کرده اید، باید کد ملی و رمز عبور حساب کاربری وی را وارد کنید. و برای گزینه کاربری قانونی وارد نمودن شناسه ملی و رمز عبور متقاضی الزامی است. در پایان دکمه ورود را فشار دهید تا بتوانید وارد سیستم یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند شوید.

 

ورود به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی cscs.chambertrust.ir

شکل۱: ورود به سامانه یکپارچه کارت بازرگانی cscs.chambertrust.ir

 

لازم به ذکر است ورود به سایت سامانه کارت بازرگانی مستلزم این است که متقاضی قبلا در سامانه ثبت نام کرده و رمز خود را دریافت کرده باشد و در قسمت بعدی مراحل و نحوه ثبت نام در این سامانه را توضیح خواهیم داد. سیستم، من پرداخت خواهم کرد.

نحوه ثبت نام در سامانه

ورود به سایت سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir مستلزم آن است که تجار و شرکت های تجاری ابتدا در سامانه ثبت نام کنند. و رمز عبور خود را دریافت کرده اند. برای این منظور در ادامه به پاسخ به این سوال می پردازیم که مراحل و نحوه ثبت نام در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند چیست؟

مرورگر دستگاه خود را باز کرده و آدرس سامانه کارت بازرگانی یکپارچه هوشمند یعنی cscs.chambertrust.ir را جستجو کنید. در صفحه اصلی سامانه بر روی گزینه (ثبت درخواست صدور کارت عضویت) کلیک کنید.

 

ثبت درخواست صدور کارت عضویت

شکل۲: ثبت درخواست صدور کارت عضویت

در این مرحله از مراحل نحوه ثبت نام در سایت کارت بازرگانی با توجه به تاجر یا وکیل بودن متقاضی، شماره ملی یا شناسه ملی وی را در کادر اول وارد نمایید. در قسمت دوم و سوم شماره موبایل و کد پستی را وارد کنید. و پس از تعیین شعبه اتاق بازرگانی مورد نظر و موافقت با قوانین، بر روی دکمه ثبت نام کلیک کنید.

به این ترتیب، مراحل ثبت نام شما در سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir به پایان می رسد. و یک کلمه عبور اختصاصی، برای شما صادر می شود که در آینده، می توانید با استفاده از اطلاعات مربوط به نام کاربری(کد ملی یا شناسه ملی) و کلمه عبور دریافتی، برای ورود به سایت سامانه کارت بازرگانی و دریافت خدمات این سامانه، اقدام نمایید.

 

نحوه ثبت درخواست کارت در سامانه کارت بازرگانی

افرادی که متقاضی دریافت کارت بازرگانی از سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir می باشند. بر اساس اطلاعیه سازمان توسعه تجارت، ثبت نام از طریق سامانه جامع تجارت کشور ضروری است. و سپس با ورود به سایت کارت بازرگانی درخواست خود را تکمیل نمایید. لذا در این قسمت به همراه راهنمای تصویری نحوه ثبت درخواست کارت در سامانه کارت بازرگانی را توضیح می دهیم.

در مرورگر دستگاه خود آدرس سامانه جامع تجارت ایران یعنی ntsw.ir را جستجو کنید تا وارد صفحه اصلی سایت شوید. سپس بر روی گزینه ورود در بالا سمت چپ کلیک کنید. و پس از وارد کردن نام کاربری و … دکمه ورود را فشار دهید. در صورتی که هنوز نام کاربری و رمز عبور خود را دریافت نکرده اید ابتدا باید در سامانه ثبت نام نمایید.

 

سامانه جامع تجارت ایران

شکل۳: سامانه جامع تجارت ایران

پس از ورود به سامانه، دکمه بارگذاری صلاحیت را بزنید.

ورود به سامانه سامانه جامع تجارت ایران

شکل۴: ورود به سامانه سامانه جامع تجارت ایران

در صفحه جدید، سربرگ کارت بازرگانی را انتخاب کرده و سپس، بر روی گزینه درخواست صدور، کلیک نمایید.

سربرگ کارت بازرگانی

شکل۵: سربرگ کارت بازرگانی

در این مرحله از نحوه ثبت درخواست کارت در سامانه کارت بازرگانی می توانید قرارداد کارت بازرگانی را مشاهده کنید. پس از خواندن متن تعهد نامه، در کنار عبارت (هنگام خواندن…) علامت بزنید. و روی دکمه مرحله بعدی کلیک کنید.

تعهدنامه کارت بازرگانی

شکل۶: تعهدنامه کارت بازرگانی

 

اطلاعات مربوط به بازرگان، محل فعالیت و نوع فعالیت تجاری را باید در کادرهای مربوطه وارد نمایید. و بعد از آپلود مدارک مشخص است. و در نهایت دکمه ثبت درخواست را فشار دهید.

پس از ارسال درخواست به اتاق بازرگانی، متقاضی می تواند وارد سایت سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir شود. با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد حساب کاربری خود شوید و درخواست خود را تکمیل کنید.

در آخرین مرحله نحوه ثبت درخواست کارت در سامانه کارت بازرگانی، اطلاعات بازرگان یا شرکت بازرگانی متقاضی به اتاق بازرگانی شهرستان مربوطه ارسال می شود. و اتاق مربوطه با ارسال پیامک، صدور کارت را به متقاضی اعلام می کند. از این رو. متقاضی می تواند با در دست داشتن مدارک مربوطه به صورت حضوری به اتاق بازرگانی شهرستان خود مراجعه کند. و کارت صادر شده را دریافت کنید.

نحوه تمدید کارت در سامانه کارت بازرگانی

با توجه به اینکه کارت بازرگانی دارای اعتبار زمانی محدود یک، سه یا پنج ساله می باشد، دارندگان آن می بایست قبل از اتمام اعتبار کارت خود، نسبت به تمدید آن از طریق سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند cscs.chambertrust.ir اقدام نمایند. . فرآیند تمدید کارت بازرگانی از سامانه جامع تجارت و همچنین صدور آن طبق راهنمای تصویری زیر آغاز شده است:

در صفحه اصلی سامانه جامع معاملات ایران، روی گزینه ورود به سامانه به آدرس ntsw.ir کلیک کنید. و پس از وارد کردن اطلاعات نام کاربری و رمز عبور بر روی دکمه ورود کلیک کنید.

 

ورود به سامانه کارت بازرگانی

شکل۷: ورود به سامانه کارت بازرگانی

 

پس از ورود به سیستم، روی دکمه Upload Qualification کلیک کنید.

حال از سربرگ کارت بازرگانی گزینه درخواست تمدید را انتخاب کنید.

در این مرحله از نحوه تمدید کارت در سامانه کارت بازرگانی، اطلاعات تاجر و کارت بازرگانی وی را در کادرهای مربوطه وارد نمایید. و پس از بارگذاری مدارک مشخص شده، دکمه ثبت درخواست را فشار دهید.

پس از ارسال درخواست به اتاق بازرگانی، با استفاده از اطلاعات نام کاربری و رمز عبور وارد سایت سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند به آدرس cscs.chambertrust.ir شوید و درخواست خود را پیگیری و تکمیل کنید.

سوالات متداول

سایت سیستم کارت بازرگانی چیست؟

سامانه کارت بازرگانی هوشمند به آدرس cscs.chambertrust.ir سامانه ای است که متقاضیان می توانند برای ثبت کارت بازرگانی، تمدید آن و ثبت کارت عضویت اتاق بازرگانی وارد آن شوند. برای اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه کنید.

چگونه در سامانه کارت بازرگانی ثبت نام کنیم؟

نحوه ثبت نام در سامانه کارت بازرگانی با وارد کردن آدرس cscs.chambertrust.ir و سپس انتخاب گزینه ثبت درخواست کارت عضویت می باشد. برای اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه کنید.

نحوه ثبت درخواست کارت در سامانه کارت بازرگانی چگونه است؟

متقاضیان برای ثبت درخواست کارت باید با ورود به سامانه جامع معاملات درخواست خود را ثبت کنند. و سپس در سایت کارت بازرگانی دنبال و تکمیل کنید. برای اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه کنید.

 

 

 در صورت هرگونه سوال و نظر با مجموعه نگار صنعت ماهان تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 14 =