021-86087415

شرکت بازرگانی صادرات و واردات، هدف، انواع، نحوه ثبت

ما می خواهیم شرکت بازرگانی صادرات و واردات را بررسی کنیم. همانطور که می بینیم مردم برای ادامه زندگی به یک سری محصولاتی نیاز دارند که ممکن است در کشورشان تولید نشود، بنابراین مجبورند محصول را از کشور مورد نظر وارد کنند یا به دلیل شرایط مساعد، محصولات بیشتری در کشورشان تولید شود. کشور.

در نتیجه برای تامین اقتصادی این کالاها را صادر می کنند. حال در مورد معنای صادرات و واردات صحبت خواهیم کرد. صادرات در فرهنگ لغت به این معنی است که یک محصول از یک مکان به مکان دیگر ارسال می شود، یا از داخل به خارج یا به شهرهای دیگر.

اما اگر بخواهیم این تعریف را در مورد گمرک ارائه کنیم، گفته می شود که کالا از گمرک کشور صادرکننده خارج می شود. اگر خروج کالا از کشور را در نظر بگیریم، صادرات به دو دسته موقت و قطعی تقسیم می شود.

شرکت بازرگانی صادرات و واردات

– موقعیت رقابتی در بازارهای جهانی حفظ می شود.
– افزایش کیفیت محصول
– افزایش مهارت کارکنان
– وقتی در بازار داخلی رکود وجود دارد می تواند بازار خوبی در خارج از کشور داشته باشد.

واردات کالاهایی هستند که در یک کشور ساخته شده و از طریق تجارت به کشورهای دیگر وارد می شوند. واردات نیز مانند صادرات به دو دسته دائمی و موقت تقسیم می شود.
طبق ماده دوم قوانین صادرات و واردات، کالاها به سه قسمت مجاز، مشروط و ممنوع تقسیم می شوند.

کالاهای مشروط به کالاهایی گفته می شود که برای صادرات و واردات آنها مجوز لازم است و کالاهای ممنوع کالاهایی هستند که به دلیل قوانین اسلامی واردات یا صادرات آنها ممنوع است.

زمانی که مردم تصمیم به واردات کالاهای دولتی یا غیردولتی می گیرند، باید برای دریافت مجوز واردات کالا به وزارت بازرگانی مراجعه کنند. با پرداخت سود گمرکی و بازرگانی می تواند کالای مورد نظر را ترخیص کند.
هنگام صادرات و واردات کالا باید کارت بازرگانی تهیه کرد. کارت بازرگانی توسط اتاق بازرگانی و صنایع و معادن صادر می شود.

شرکت بازرگانی صادرات و واردات

 

انواع شرکت های بازرگانی واردات و صادرات

شرکت سهامی (این نوع شرکت به دو نوع دولتی و خصوصی تقسیم می شود).

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت غیر مختلط سهامی

شرکت نسبی

این شرکت طبق قانون تجارت شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور بازرگانی به نام معین تشکیل می شود و مسئولیت هر یک از شرکا به اندازه سرمایه سرمایه گذاری شده در شرکت و حداقل دو شریک است. برای تشکیل آن لازم است. .

شرکت مختلط سهامی

شرکتی است که سهام آن در بورس قابل معامله نیست اما به راحتی توسط مردم قابل معامله است. در زمان تشکیل این شرکت باید تمامی سرمایه آن توسط موسسین تامین و بخشی از سرمایه در بانک سپرده شود.

تعاونی

این شرکت شرکتی است که طبق قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران تمام یا 50 درصد سرمایه آن توسط اعضای آن در اختیار شرکت تعاونی قرار می گیرد. شرکت‌های تعاونی مانند سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت و تحت پوشش دولت، شهرداری‌ها، وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و … هستند که به تامین یا افزایش سرمایه شرکت‌های تعاونی بدون عضویت کمک می‌کنند.

شرکت تضامنی

شرکتی است که تحت نامی خاص برای مقاصد تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود. در صورتی که دارایی شرکت برای پرداخت تمام قروض کافی نباشد، هر یک از شرکا باید کلیه دیون را بپردازند. اگر نام برخی از صاحبان شرکت در نام شرکت درج شود شرکت تضامنی محسوب می شود.

 

مزایای ثبت شرکت بازرگانی واردات و صادرات

  • شناسایی فعالیت شما برای انجام امور تجاری و بازرگانی
  • بهره مندی قانونی از مزایای کارت ویزیت
  • حفظ موقعیت رقابتی در بازارهای جهانی
  • کیفیت محصول افزایش می یابد
  • مهارت کارکنان افزایش می یابد
  • در دوران رکود بازار خارجی بازار مناسبی دارد
  • عوامل موفقیت شرکت بازرگانی واردات و صادرات

شرکت بازرگانی خوب شرکتی است که آمادگی حضور در عرصه های تجاری و ابراز حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی را داشته باشد. یک شرکت تجاری معتبر باید در سطح بین المللی شناخته شده باشد و بتواند در تمام سمینارها شرکت کند. کسانی که به دنبال ثبت شرکت بازرگانی هستند باید تمامی مدارک مورد نیاز را تهیه و نسبت به تاسیس شرکت بازرگانی اقدام کنند.

 

هدف شرکت بازرگانی واردات و صادرات

یکی از اهداف شرکت بازرگانی صادرات، کسب سود در زمینه صادرات و واردات کالاهای مورد نظر در سطح بین المللی می باشد. اما یکی از بزرگترین مشکلات در تجارت جهانی، تفاوت های فرهنگی است.

هدف معامله گران و تازه کارها این است که بتوانند اطلاعات خود را از طریق مشاوره تکمیل کنند و بدون هیچ اشتباهی وارد فعالیت های تجاری سودآور شوند.

 

قوانین و مقررات واردات و صادرات چیست؟

واردات برخی از کالاها معمولا امکان پذیر نیست و یا اصلا مقرون به صرفه نیست. بنابراین برای رفع نیاز خود از کالاهای وارداتی استفاده می کنند.

کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه زیر تقسیم می شوند:

1) کالاهای مجاز: کالاهایی که صادرات یا واردات آنها طبق ضوابط نیاز به اخذ مجوز نداشته باشد، کالای مجاز نامیده می شود.
۲) کالای مشروط: کالاهایی که صادرات یا واردات آن با اخذ مجوز امکان پذیر است.
3) کالاهای ممنوعه: کالاهایی که صادرات یا واردات آنها به حکم شرع مقدس اسلام (بر اساس خرید، فروش یا مصرف) یا به موجب قانون ممنوع است.

قوانین صادرات و واردات در هر کشوری به دلیل تفاوت در فرهنگ ها و قوانین اساسی متفاوت است، بنابراین قبل از برنامه ریزی برای فعالیت در زمینه صادرات و واردات، کسب اطلاعات کامل و تبادل نظر با مشاوران باعث افزایش تجربه و بهبود عملکرد شما در این زمینه می شود.

فراوانی یادداشت ها و مواد در قوانین و مقررات صادرات و واردات باعث می شود تا بازرگانان با مشکلاتی مواجه شوند که به دلیل عدم تجربه و مطالعه می توان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد، بنابراین توصیه مشاوران برای بهبود کسب و کار آنهاست. گام های هدفمند و آگاهانه بردارید.

مزایای برندسازی شرکت بازرگانی واردات و صادرات

یکی از عوامل رشد شرکت های تجاری، برندسازی و معرفی شرکت به عنوان یک کسب و کار قابل اعتماد است. جلب اعتماد مشتریان باعث افزایش اعتبار و ارزش نام شرکت می شود. بنابراین شناخت عوامل تسریع کننده این امر می تواند تاثیر بسزایی در ارتقای شهرت و سرمایه شرکت بازرگانی واردات و صادرات شما داشته باشد. برخی از مزایای برندسازی عبارتند از:

  • شهرت تجاری را افزایش دهید
  • ایجاد بستری برای اعتماد سازی در سطوح بین المللی
  • بهبود وضعیت تبلیغات تجاری
  • تقویت روحیه تیمی کارکنان شرکت
  • ایجاد مشتریان پایدار و دائمی

 

انتخاب هدف مناسب می تواند گام بزرگی برای دستیابی به موفقیت و غلبه بر موانع سر راه شما باشد. شما می توانید با انتخاب درست در مسیر رسیدن به اهداف خود مسیر خود را هموارتر کنید. یکی از این انتخاب ها برندسازی زیر نظر متخصصان این حوزه است.

روش های بازاریابی شرکت بازرگانی واردات و صادرات

معرفی شرکت به بازار کار یکی از اصلی ترین مشکلات و چالش های پیش روی مدیران است. یافتن مشتریان وفادار و قابل اعتماد لازمه توسعه شرکت است. از جمله نکات بازاریابی شرکت بازرگانی واردات و صادرات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • معرفی خود و شرکتتان به مشتریان قدرتمند.
  • سنجش پتانسیل بازار کار در خارج از کشور
  • سنجش وضعیت محصول در بازار و مانور بر نیاز بازار.
  • توجیه شدن؛ کسب اعتبار در بازار کار ضروری است تا مشتری بداند چرا شرکت شما بر سایر شرکت ها ارجحیت دارد.
  • ارائه یک نمونه کار حرفه ای و شفاف سازی روند کار.
  • معرفی نمایندگان خارجی شما و گزارش دقیق نحوه واردات و صادرات و همکاری با شرکت های خارجی.
  • تضمین اعتبار و ارزش مشتریان نزد شرکت و اولویت بندی خواسته ها و نیازهای آنها.
  • در جلسات رسمی و حضوری شرایط و جزئیات کار را برای مشتری روشن کنید.

ثبت شرکت صادرات و واردات

ثبت شرکت واردات و صادرات نیز مانند سایر شرکت ها مستلزم اخذ مجوزهای لازم از سازمان های مربوطه جهت ثبت است و به همین دلیل در مرحله پیش ثبت نام باید مدارک و مجوزهای لازم را بر این اساس اخذ کرد. به فعالیتی که می خواهد انجام دهد. سازمان مربوطه آن را خواهد گرفت.

شرکت های واردات و صادرات به دلیل اینکه در سطح بین المللی فعالیت می کنند باید مجوزهای لازم را از سازمان هایی مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت دریافت کنند و علاوه بر آن با وزارت امور خارجه و سایر وزارتخانه ها در ارتباط باشند. برای اخذ مجوز لازم از این وزارتخانه ها ضروری است.

مبادلات تجاری کالا با سایر کشورها در این گونه شرکت ها باید بر اساس اصول و قوانین کشور انجام شود زیرا شرایط اقتصادی کشور امکان صادرات برخی اقلام و کالاها را به کشور مورد نظر غیرممکن می کند. این احتمال وجود دارد که صادرات برخی کالاها به کشورهای دیگر باعث آسیب به اقتصاد کشور شود.

به همین دلیل برخی از شرکت های خارجی اجازه صادرات برخی کالاها را ندارند، بنابراین در زمان ثبت شرکت واردات و صادرات، کلیه فعالیت های مرتبط با این موضوع مرتبط با کالا باید در اساسنامه شرکت درج شود تا اساسنامه توسط سازمان صنعت و معدن بررسی می شود. . اعطای مجوزهای لازم به شرکت.

مراحل ثبت شرکت بازرگانی صادرات و واردات

ثبت شرکت صادرات و واردات در قالب شرکت سهامی خاص

نوعی شرکت بازرگانی است که کلیه سرمایه شرکا به سهام تبدیل می شود در نتیجه میزان مسئولیت هر یک به میزان سهام او بستگی دارد. زمانی که شرکت در این قالب ثبت می شود، شرکت ثبت شده به امور تجاری می پردازد. در این نوع شرکت ها تعداد سهامداران کمتر از سهام عادی است و در این نوع شرکت ها مجمع عمومی تشکیل نمی شود.

شرایط ثبت در قالب سهام خاص

– حداقل سرمایه مورد نیاز 1.000.000 ریال می باشد. (صد هزار تومان)
– ابتدا 35 درصد سرمایه را پرداخت کنید.
– پروسه 20 روز کاری طول می کشد.
– کلمه سهام خاص قبل یا بعد از نام شرکت به وضوح و خوانا ذکر شود.

مدارک مورد نیاز برای تاسیس

– کپی شناسنامه و کارت ملی برای کلیه اعضای فعال.
– تهیه وکالت نامه زمانی که کار توسط وکیل انجام می شود.

شرکت صادرات و واردات با مسئولیت محدود

یکی از رایج ترین شرکت ها، شرکت با مسئولیت محدود است که بیشتر بین دوستان، آشنایان و خانواده تشکیل می شود. در این نوع شرکت سرمایه به سهام تقسیم نمی شود و شرکا مسئول میزان سهام می باشند.

الزامات

– این نوع شرکت با حداقل دو نفر تشکیل می شود.
– حداقل سرمایه مورد نیاز 1.000.000 میلیون ریال می باشد.
– این فرآیند 15 روز کاری به طول می انجامد.

مدارک مورد نیاز

– کپی شناسنامه و کارت ملی برای کلیه اعضای فعال.
– یک نسخه از اظهارنامه با امضای سهامداران
– دو نسخه از فرم درخواست با امضای سهامداران
– دو نسخه اساسنامه با امضای سهامداران
– اخذ مجوز در مواقعی که عنوان مربوطه مستلزم اخذ مجوز باشد.

شرایط و مجوزهای مورد نیاز برای شرکت های تجاری

شرایط ثبت شرکت واردات و صادرات در قالب شرکت با مسئولیت محدود انجام می شود و ثبت این شرکت ها مستلزم رعایت شرایط خاصی و همچنین داشتن یک سری مجوز ثبت شرکت واردات و صادرات است که در ادامه به آن می پردازیم. این بخش در مورد شرایط و مجوزها

ابتدا باید به شما بگوییم که این نوع شرکت ها و شرکت های تجاری عموما به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام می شوند. راه مستقیم برای این کار به این صورت است که خود شخص اقدام به ثبت شرکت می کند اما در روش غیرمستقیم فرد باید از نماینده رسمی یا وکیل برای ثبت شرکت خود استفاده کند.

شرایط ثبت شرکت بازرگانی به شرح زیر است:

حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت واردات و صادرات یک میلیون ریال می باشد
همچنین برای ثبت شرکت باید حداقل 5 عضو متشکل از 3 عضو هیئت مدیره و 2 بازرس وجود داشته باشد.
مدیر شرکت باید حداقل 23 سال سن داشته باشد
لازم است 35 درصد سرمایه گذاری شرکت به صورت سرمایه گذاری نقدی باشد

مجوزهای لازم:

در ابتدا ارائه کپی شناسنامه اعضای شرکت به همراه کارت ملی و کارت شناسایی الزامی می باشد.
پس از آن باید اظهارنامه شرکت واردات و صادرات خود را ارائه کنند
علاوه بر اینها ارائه یک سری مجوزهای مربوط به فعالیت شرکت بازرگانی در موارد خاص ضروری است
همچنین در صورت استفاده از وکالتنامه و ثبت شرکت غیرمستقیم ارائه گواهی نمایندگی رسمی یا وکالت نامه الزامی می باشد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

در شرکت با مسئولیت محدود تعداد افرادی که به عنوان سهامدار و حسابرس در شرکت فعالیت می کنند دو نفر می باشد. این تعداد در یک شرکت سهامی خاص به پنج نفر افزایش یافته است.

یکی از شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص مشابه است. این است که میزان سرمایه در هر دو شرکت 100 هزار تومان است.

یک شرکت سهامی خاص به صورت جمعی اداره می شود. زیرا تعداد اعضای هیئت مدیره در این شرکت 3 نفر می باشد. شرکت سهامی خاص توسط یک نفر اداره می شود و تعداد اعضای هیئت مدیره در این شرکت یک نفر می باشد.

سوالات متداول

برای ثبت شرکت واردات و صادرات چه شرایط و مدارکی لازم است؟

برای ثبت هر شرکتی نیاز به تصویر شناسنامه و کارت ملی اعضای هیئت مدیره دارید. البته علاوه بر اینها نباید سابقه بدی داشته باشید و داشتن کارت بازرگانی نیز ضروری است.

مدت زمان ثبت شرکت چقدر است؟

به طور کلی ثبت شرکت در مدت 10 تا 15 روز قابل انجام است

چه زمانی باید کارت بازرگانی دریافت کنیم؟

برای ثبت شرکت واردات و صادرات نیازی به اخذ کارت بازرگانی نیست. اما اگر قصد صادرات و واردات را دارید باید کارت بازرگانی بگیرید.

در صورت هرگونه سوال و نظر با مجموعه نگار صنعت ماهان تماس حاصل فرمایید.

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است